Suami Mengidam

Semalam kul 9:30 malam,tiba si suami ngidam nak makan durian ..So dia pon ajak pi cari durian ..hahahh tak pernah² dia ngidam ni ..biasa saya yg kuat ngidam ..

9 Balas

sya waktu pregnant suami yg muntah2 mengidam , waktu tu sya tdk thu lagi sya pregnant smpai sya ejek2 suami sya tnya suami mengandung ke 😂😂😂 rasa sangsi juga trus sya p check rupa nya sya pregnant masuk 4 bulan sbap waktu sya pregnant slama tu sya dtng bulan juga mcm biasa rupa nya sya yg pregnant 😂😂😂

Sye preggnant yg ni suami mengidam time bln puasa tengh mlm nk mkn pisang goreng@goreng pisang...dulu anak sulung suami nk mkn tomyam kelapa muda pun time tengh hari...mcm pelik sikit tp...tu lh bahgianya bila istri preggy😘

masa saya preggy tahun lepas suami juga yg kuat ngidam nak mkn mangga tpi tak kesampaian.. tmbh lgi musim pkp.. dh order apa semua tpi tak sampai2.. telan air liur je masa tu

Tulaa😂 biasa saya yg kuat ngidam,tiba2 dia pula nak makan durian😂 dh mkn durian,bleh pula dia ckap nak durian yg kat thailand tu ..alahai besar benar nafsu dia ni😂

Hahaa sy suka sesekali suami mengidam haha. Biar dia rasa camne hehe. Pregnancy sy kali ni pon suami yg byk mengidam awl²nya. Alhamdulillah sy tersenyum je hehe

sama..kalau sy mengandung..suami sy yg akan mkn pelam..pening n mabuk lebih drpd sy😅😅😅

5y ago

😅😅😅😅

sya pla kt mkan durian bkn suami sya..

Bestnya suami yg rasa😂

5y ago

Tulaa ..dia suruh kupas,ingatkan dia nak suruh saya makan ..rupanya dia yg nak makan😅

😆😆 bertuah.

5y ago

Kan😂 dia pula lebih2😂