Suami alahan

Boleh tak ibu2 kongsi pengalaman suami alahan ketika ibu2 mengandung .. start sy pregnant 5bulan suami sy kerap muntah2 biasa waktu pagi2 kerap jgk dia muntah .. risau sy tgok dia .. dia ada mengidam .. bila dah dapat makan ape yg dia mengidam tu dia muntah pulakk .. 😅 kdg2 pikir dia tu terkena alahan ibu mengandung atau ada sakit2 lain pulak .. risau pon ade kesian pon ade .. skrg sy dah pregnant nk masuk 7bulan .. alahan dia tu x hilang2 lgi

1 Balas

Hai. Pengalaman masing² lain mommy. Hehe kalau saya lain pula saya suka ikat rambut suami walau tak panjang so lama² terikut dia suka kena ikat rambut. Since suami mommy kena alahan cuba buat pemeriksaan dengan Dr. Lagi mommy risau kan kesihatan suami. Kalau Dr kata takda apa mungkin juga pembawakan baby.