Kantong kosong

Siape pernah mgandung kantung kosong..saya dh 8w5d harini..pgi tdi bgun bleeding terus pegi kecemasan..scan kantong kosong..ya allah dh 3kli sy gugur kantong kosong..xtahu knpe..spe ade pengalaman mcm nie .bnyk yg sy bace lepas keguguran tu xde la kantong kosong lgi..nie sy bnyk kali..knpee yee....

8 Balas

Dapatkan rawatan lanjut. Refer pakar o&g. Kandungan yg tak sihat ni boleh berpunca dari dua2 belah pihak, suami dan/atau isteri. Rahim atau ovum tak sihat boleh jadi punca. Sperm yg tak sihat pun punca. Buat check up. Kalau perlu supplement tambahan doktor akan suggestkan

Faham sgt perasaan sis.. Sy pn beberapa kali dah.. Sabar ye sis.. InsyaAllah ada rezeki kita nanti.. Semoga dipermudahkan segala urusan kita utk dapat zuriat.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊🤲🏻

mungkin persenyawaan tidak berlaku atau kandungan tidak baik itu sbb gugur...apa2 jaga permakan suami isteri ...puan rehatkn badan dan cuba usha lagi ya...jumpa doktor minta nasihat pakar...good luck

Saya dah 10 minggu tapi scan tak nampak baby . Kantung saja ada . Memang tidak normal kalau 10 minggu tapi baby tak nampak lagi ? Mohon share guys . Saya baru mengandung pertama kali .

2y ago

Ya nk tau perkembangan puan

size kantung 7w6d tapi masih kosong. normal ke? Sy penghidap pcos. tak period sebulan lepas tu terus mengandung. cuma tu la, kantung masih kosong

saya pernah juga kantung kosong hampir 3 bulan dan bleeding kantung jatuh sendiri .. xde rezeki lg sis.. InsyaAllah jgn putus semangat

2y ago

sakit tak sis masa nak gugur tu

boleh x sy tahu gugur kantung kosong macam mana ? sy tgh tunggu gugur sendiri.. cuma nak tahu mcm mana rupa kantung kosong gugur tu

insyaallah ada rezeki nnt