Scan 7 weeks Kosong

Hye Mommies, anyone ada pengalaman scan 7 weeks Kosong, kantong tak nmpk lagi... Risau pulk... Tdi Ct g scan x nmpk lgi kantong... #ingintahu #firstbaby #1stimemom

3 Balas

Mungkin usia kandungan lg awal, dlm 3 atau 4 minggu sbb tu tk nmpk. 7 minggu dr anggaran period tu kan? Tunggu je lg 3-4 minggu utk repeat scan selagi tk turun darah. Kalau masa tu tk nmpk, request scan TVS sbb kdg dr TVS je nmpk jelas

3y ago

Tqvm dear...sedih btul tdi.. Hehe

sis nampak tak baby ? sy situasi sama mcm sis , risau sngt , Upt masih positif

Sis dh nmpk baby tak ?