Kantong kosong

Siape pernah mgandung kantung kosong..saya dh 8w5d harini..pgi tdi bgun bleeding terus pegi kecemasan..scan kantong kosong..ya allah dh 3kli sy gugur kantong kosong..xtahu knpe..spe ade pengalaman mcm nie .bnyk yg sy bace lepas keguguran tu xde la kantong kosong lgi..nie sy bnyk kali..knpee yee....

8 Balas

Saya dah 10 minggu tapi scan tak nampak baby . Kantung saja ada . Memang tidak normal kalau 10 minggu tapi baby tak nampak lagi ? Mohon share guys . Saya baru mengandung pertama kali .

2y ago

Ya nk tau perkembangan puan