Check up 11weeks..bayi kembar..tapi lepas scan 1 kantong ada..1 kantong kosong..😓

Hari ne check up twin baby dah masuk 11weeks..😓..bila scan 1 kantong ada..1 kantung kosong....nampak muka doktor panik buat scanning..sebab kantong 1 kosong...😓😓..maigadd...semoga semua baik2 sahaja.. #twinbaby #2kantong

8 Balas

Saya pun sama.. scan 9weeks harini 1 kantung je membesar.. 1 kantung lagi doctor kata dalam 5weeks anggarannya. Tak sama😿 semoga baik2 shj risau sgt😭 kawan2 doakan saya ya agar babies membesar dgn sihat& sempurna🤲🏻❤️

Mmg twin ke? Sbb sy pon bru scan 10 mggu nampak 2 kantung..sme mcm puan..1 kantung ade 1 kosong..

3y ago

saya pon sama usia 7w ada 2 kantung 1ada isi yang 1lgi kosong...,🥺

masa first pregnant saya pun macam tu. ada 2 kantung tapi 1 jaa ada janin. satu lagi takde dan tak membesar pun

2y ago

pastu bahaya tk untuk lagi satu kantung yg ada isi tu? cer cite

sama mcm saya,excited twin,sekali 1 baby je membesar,tapi tak pe dh tak de rezeki

sama. baru ni scan satu je membesar. satu tu tak nampak dh maybe dia kecut

mg dpmudahkan segalanya .aamiin

semoga dipermudahkan

semoga dipermudahkan sis