Kantong kosong

Siape pernah mgandung kantung kosong..saya dh 8w5d harini..pgi tdi bgun bleeding terus pegi kecemasan..scan kantong kosong..ya allah dh 3kli sy gugur kantong kosong..xtahu knpe..spe ade pengalaman mcm nie .bnyk yg sy bace lepas keguguran tu xde la kantong kosong lgi..nie sy bnyk kali..knpee yee....

8 Balas

saya pernah juga kantung kosong hampir 3 bulan dan bleeding kantung jatuh sendiri .. xde rezeki lg sis.. InsyaAllah jgn putus semangat

2y ago

sakit tak sis masa nak gugur tu