Kantong kosong

Mommy nak tnye,kandungan sy da 8w 5d tapi scan kantong kosong,ade x mommy dlm nie ade pengalaman mcm sy...mintk kongsikan mommy semua...risau sangat nie..#pleasehelp

2 Balas

Saya dlu dari scan 7 weeks smpai 10 weeks kantung ksong jugak last2 gugur trun sdri dr ad ckap jugak sptutnya klau dh 8weeks dh nmpo bby tpi klau still xnmpk jugk besar kmgkinan sy miscarriage, tpi ikut org jugak rasanya mungkin priod xteratur so bby susah nk detect lg , berdoa byak2 ya

1y ago

Ya saya keluar sendiri xperlu d&c sb sy ingt trikh priod trakhir sy mmg cmfrm masa tu sptutnya dh nmpk jtung n bby dr xbgi sy xberharap sgt kdungan masa tu so sy redha mmg btui la blingted ovum kdungan sya kosong smpai dh 10 weeks xda rezeki masa .

Mungkin msih terlalu awal sis,doktor ada sruh sis dtg utk repeat scan lgi x?

1y ago

smada kandungan xmnjdi ataupun mnjdi.Beserah dgn ketentuan ,bykkan berdoa smoga baby sis baik2 sja 🫢🏻