Tengah tunggu kantong kosong gugur sendiri

Sapa pernah ada pengalaman kantung kosong.. dan gugur ? Macam mana ye rupa gugur kantung kosong ? Xberkembang dh, terhenti 6weeks ja. Tgh tnggu gugur sendiri.. #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

alhamdulillah jika dia gugur sdri. bentuk berbeza dari darah haid biasa. baru sj alami. utk hamil 9w, dgn saiz kantung yg sama xmbesar 7w. hampir 1mggu bleeding. akhirnya dia pilih utk gugur sdri. pengalaman pegnent ke5. tq Sb Sy berada dlm group yg pnh info.

mcm segumpal darah besar. yg lain dri darah period kite. and ada putih2 dkt dlm dia.

2y ago

darah yg x sama mcm period. ade org besar tapak tgn. ade org kecik sikit. ade org separuh tapak tgn.