8minggu kantong masih kosong

mommies dlm ni ade x pnglaman,dh 8m kantong masih kosong? Masih ade harapan tak utk ade janin ? appoinment lagy 2minggu klo masih kosong kene cuci buang kantong😔#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

8minggu kantong masih kosong
6 Balas

Maaf sis.. Sy pernah mcm ni.. Tp time tu doktor xdpt detect berapa week sbb kecik sgt.. Cume kes sy, sy bleeding selama 2 mggu even dah mkn ubat kuat rahim.. At the end dia kluar sendiri

2y ago

Maaf sis nak tanya, masa scan tu sis berapa week?

Sama macam saya sekarang 7week tapi bila scan saiz kantung masih 5w..tunggu 2w lg utk repeat scan..smg dipermudahkan urusan awk dan bby membesar dgn sihat.Aamiin.

2y ago

sye 8w masetu scan diorg kate bru 4w6d , btw tenkiu awak

insyaa allah ad rezeki awk..jgn risau oke..nnti repeat lg 2 mnggu oke..smga bby mmbsr dgn baik n sht..aaminn

sama Kes macam saya...saya pun lagi 2 minggu appoitment semula utk tgok pekembangan

2y ago

terima kasih

sy hrini 7 minggu. 5hb bru repeat scan . hrtu scan kantung baru.

Cuba awak try scan dekat klinik lain