susu anmum

Siapa sini ada pengalaman minum susu anmum?betul ka baby dlm perut cepat besar klu minum susu anmum..and apa susu yg bgus d minum utk ibu mengandung..bole suggest x

34 Balas

dulu sy minum kjp tp rsa cm manis..so lbhkn air jgn ikt sukatan dorg bg . gula tu yg sebabkan baby bsr bkn susu..btlkn klu sy salah ye😁 tp nurse pn psn klu nk minum susu ke ape ke krgkn manis tu..mcm tu jgak mitos yg ckp vit yg klinik bg tu blh bg anak bsr la apa ala. kpla baby bsr la apa la