SUSU ANMUM

Ada x momy2 yg amalkan minum susu ni .okay ke . Boleh suggest susu lain x selain anmum

SUSU ANMUM
10 Balas

Saya🙋🏻‍♀️Bagi saya sedap. Saya minum yang plain flavor. Gynae tak galakkan saya ambil yang flavored sebab tinggi kandungan gula. Selain susu khas untuk pregnant lady, awak boleh minum susu kotak biasa (hl, Dutch lady, farm fresh, goodday, meadow, etc), susu tepung biasa (everyday, fernleaf, nespray, etc). Yang seeloknya elakkan yang berperisa. Itu sahaja.

Masa anak first saya minum anmum . Tapi selalu sembelit . Untuk pregnancy yang sekarang saya try minum susu kambing maez . So far bagi saya susu tu sedap and tak hamis . Kalau awal ii ni biasanya akan mual teruk . Tapi saya minum susu tu pagi , memang kurang sikit loya and pening tu . Perut pun tak selalu bloated . Suggested sangat

saya dh stop sebab stiap kali minum je mesti akan kembung perut . skrg sy minum HL je sebab HL pon ada kandungan asid folic and dr galakkan minum

Saya cirit birit klau minum yg ni🥲 asal minum jer membuang. Sempat minum 3kali jer pastu keguguran🥲

similah bagus.. bgi sy. sbb X sembelit jugak. stiap hri bolleh membuanh dgan baik

Sy ada try yg ni. Tp kuat sikit rasa susu tu. Lebih suke similac mom.

saya minum susu ni masa anak first , anak keluar besar 🤭

saya tgh minum skrng. bagi saya ok je tkde masalah.

sy minum susu everyday je, cadang nk try jgk anmum

Enfamama Vanilla