susu anmum

betul ke minum susu anmum baby besar ? sbb skrg tgh ambk susu anmum . bru je minum , ada yg ckp kalau ambk susu anmum baby besar . yeke ??????

3 Balas

Berkemungkinan lah sebab masa first baby saya minum anmum... baby besar dan sekaligus dpt kencing manis...... so pregnancy yg seterusnya dah tak minum Anmum lagi alhamdulillah... semuanya ok 🙂🙂 doktor pakar pun tak bagi minum Anmum... sebab ada gula ..

5y ago

oh yeke . 😅 .. frst pregnancy tk tau lagi hehehe .

ade ½ ibu mengandung x sesuai mnm susu anmum sbb dktr kate kndungan gula tggi jgk. saya x suai jd dktr cdgkan mnm susu fullcream #25Nov20  #TAPSuperMoms

Ipar sy pun kata kalau minum susu anmum baby membesar,.. Sy baru jak start minum kelmarin...

4y ago

Anmum perisa biase kan ?