susu anmum

Siapa sini ada pengalaman minum susu anmum?betul ka baby dlm perut cepat besar klu minum susu anmum..and apa susu yg bgus d minum utk ibu mengandung..bole suggest x

34 Balas

cuba try similac atau friso ..anmum byk dr x sarankan sbb tggi kandungan gula..huhuhu

4y ago

Oh yeke.. Tapi dekat tu dia tulis tiada gula tambahan

takdelah.anak saya no 2 dan 3 minum Anmum x besar pun. no 2 ank sy 2.3 no 3 3.10

Susu rendah gula. Nurse hr tu sarankan dutch lady

5y ago

Ssu tpung dutch lady yg full cream tu ke sis?

Susu UHT dan susu everyday je sis.elok utk darah merah

Fresh milk je. Anmum tgi gula. Nurse pn xberapa galakkan.

5y ago

Farm fresh. Mkn yogurt dia pn bagus

Sya dah try 3box Anmum tp tk ngam dgn perut asik cirit je

5y ago

Sme dgn sy sis..sblum sy pregnant mmg sy ade mnum Anmum sbb ssu Anmum pn bgus utk pmpn yg planning nk pregnant tp sy mnum ssu tu asyk crit brit je,asyk kuar msuk tndas je dh cm mnum air utk krus plak dh.

Saya pregnant mmg minum Anmum so far OK jew😊

Sy minum anmum.. ambik 2scop sja air lebih...

Prefer Susu yg low sugar Brand Abott

Ank sulung lahir 2.8kg je..x besar..