haii mommy mau tanya betul ka minum susu besarkan bby? sya minum susu anmum? bole share tak? pengalaman

susu anmum

11 Balas

yess sis..sy mnum ssu anmun skli ngn sy naik..kes nye sbb berat sy xnaik..lps mnum naik badan..smpai doc suh mnum skli sari je..bb mse 36 mnggu 2.9kg..sy xde gdm..doc ckp bb sy kalau kuar due blh cecah dkt 4kg

yg bole besarkan baby tu klau u ad gdm.. mmg baby akn bsar hehe, klau kesihatan u okay je xde msalah mkan la apa pun baby akn okay je🤭

sy minum anmum ok je bby membesar dgn sht walaupun Bert badan ibu turun risau jgk .tp alhamdulillah bby sht bergantung minum anmum je .

kakak sya pernah minum, dia ada ckp klau minum susu anmum tu bby dkt perut cepat besar nnti bisa opret hm.

biasanya bukan sbb susu ya puan...susu bagus utk kalsium puan yg kurang disbbkn bayi akan ambil zat ibu...

saya minum anmum Materna...ok takde apa 👍😍 baby sihat .. depending pada mommy mommy ...

Sy minum annum jugak. Baby first 3.5kg. Normal delivery 😂.

Sy ambil anmum xbesar pon biasa je 3kg lahir

Utk yg awal2 ni, sesuai minum susu apa?

3y ago

Awk berapa minggu? sy 15 minggu baru start minum susu Enfamama perisa coklat. Bancuh dgn air sejuk minum sekali sehari waktu malam ☺️

Ye boleh, tapi jgn minum sllu