spotting

Siapa pernah keluar warna coklat.....berapa lama dia keluar...bahaya x pd kandungan... firsttime pregnant...

6 Balas

Saya. Masa 6weeks+ tapi 3 hari ja keluar. Sekarang 7weeks dah takda. Mintak2 tak keluar dah laa. Sya pegi scan dr cakap takda apa, mybe sbb penat &byk jalan. Kalau bersama pun punca juga tu. Awal2 ni semua kena jaga

4y ago

Ohh. Saya hari tu byk titik juga. Kalau taknau risau pegi scan jalaa. Tanya doc.