Keluar spotting coklat diusia kandungan 28w

Assalam semua, nak tanya kalau keluar spotting coklat pekat kenapa ya, bahaya untuk baby tak ? Anyone ada experience

4 Balas

Mcm saya hari tu, disebabkan uri saya kat bawah. Perlu pergi hospital juga ya check. Takut kena threatened miscarriage. Time ni jangan dulu 'bersama' dgn suami. Takit bleeding teruk

1y ago

tq sis dh pergi hosp Bru ni ..mungkin aktiviti seharian penat ..tp nasib baik tkde pape..tkut juga kan 😥

biasa tanda nk bersalin...tp awal lg tu..blh ke hospital utk kepastian.

pg hospital ya.

1y ago

tq for advice

terus ke emergency puan

1y ago

tq sis..