spotting

Siapa pernah keluar warna coklat.....berapa lama dia keluar...bahaya x pd kandungan... firsttime pregnant...

6 Balas

Sy spotting ketika week 6 day 3.. Terus g klinik utk scan Alhamdulillah.. kantung ada Doc ckp bulat.. bukan kempis Means masih ada lagi.. Sbb ni 1st pregnancy sy So possibility miscarriage tu ada Doc suruh makan ubat kuat rahim Alhamdulillah.. spotting 3 hari je.. Minta2 xde spotting lagi Huhu

Saya. Masa 6weeks+ tapi 3 hari ja keluar. Sekarang 7weeks dah takda. Mintak2 tak keluar dah laa. Sya pegi scan dr cakap takda apa, mybe sbb penat &byk jalan. Kalau bersama pun punca juga tu. Awal2 ni semua kena jaga

4y ago

Ohh. Saya hari tu byk titik juga. Kalau taknau risau pegi scan jalaa. Tanya doc.

Sy spotting smpi kandungan 12w. Bahaya ke x kena consult doktor. Bkn sume spotting tu normal

Jumpa doc sis.. Biar doc yang tentukan.. Bahaya jugak utk kandungan

Lebih baik jumpa doc...

Kalau lama sgt,cek doktor