Keluar lendir dan spotting

Bila dah keluar lendir dan spotting coklat biasanya berapa lama ambil masa untuk bersalin???

1 Balas

Bergantung sis. Ada yang within 24 hours, ada yang berhari. Sis dah berapa week?

1y ago

cuba awak mandi kerap. kemudian awak berjalan byk (tawaf slow2 taman awak ke), buat senaman kupu2, senaman rpatkn kedua2 tapak kaki kemudian awak goyang badan depan belakang kiri kanan, ketuk ketampi, jalan itik utk cepatkan bukaan awak