📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!

🙋🏻‍♀️ Siapa nak menang Designer Diaper dari Applecrumby? Haa, jangan lepaskan peluang anda! Nak menang senang je, klik di sini dan ikut sahaja langkah-langkah yang telah ditetapkan: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-designer-diaper-dari-applecrumby/1688?lng=en

📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!
109 Balas

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana diaper ini amat bagus dan selesa untuk anak saya. 😍 Saya sentiasa memastikan anak saya mendapat yang terbaik dan dari pengalaman saya, Applecrumby diaper adalah pilihan no. 1 dari segi kualiti, kelembutan, penyerapan yang bagus, tiada kebocoran dan ia sesuai untuk kulit anak saya. Saya selalu beli Applecrumby kerana ia juga menawarkan diaper bundle dengan harga yang berpatutan. Saya berharap saya akan menang Designer Diaper untuk anak saya. 💕