✨ Jom Beraya Dengan Dyson! ✨

Mommies nak menang vacuum baru tak? Haa, jangan lepaskan peluang anda. Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-beraya-bersama-dyson/1486

✨ Jom Beraya Dengan Dyson! ✨
39 Balas

DONE🥰🥰🥰 Semoga ada rezeki buat suami sebab dialah yang selalu kemas rumah..hari2 menyedut habuk sebab anak2 alergy dengan habuk. Jadi semoga dengan hadiah Dyson DigitalSlim Fluffy Extra Vacuum ni akan memudahkan kerja suami dan membahagiakan dia untuk terus vacuum dan mengemas rumah❤️ #mamybukanmalasyetapisuamimemangsukakemasrumah😂 #RaikanSyawalBersamaTAP #DYSONxTAP

Done🌸 Semoga ada rezeki untuk keluarga saya.. suami sy yang selalu mengemas rumah.. semoga dengan memenangi vacum ini dapat membantu meringankan beban dan memudahkan urusan saya dan suami untuk menjaga kebersihan di rumah.. anak saya berumur 8 bulan pernah admit wad disebabkan habuk di dalam rumah walaupun kami setiap hari mengemas rumah..

Done. Semoga ada rezeki buat keluarga kecil kami. Menyenangkan lagi untuk kami mengemas rumah, nak² lagi semasa dalam tempoh mengandung dimana sentiasa cepat penat. Harap² Dyson DigitalSlim Fluffy Extra Vacuum ni dapat memudahkan lagi kami mengemas rumah dengan gembira. #RaikanSyawalBersamaTAP #DYSONxTAP

DONE ✅ . Post pertama sy😊🥰. Semoga dapat menang Dyson Digital Slim Fluffy Extra Vacuum, dapat mengurangkan masa untuk mengemas rumah and btw rumah Kami mmg cpt berhabuk😂. Semoga ada rezeki untuk keluarga kami❤️❤️. #RaikanSyawalBersamaTAP #DYSONxTAP

Done ✅JOM RAIKAN SYAWAL BERSAMA DYSON 😊😊DYSON MENCERIAKAN LAGI SUASANA DIHARI RAYA MYERIKAN LAGI RUMAH DI PAGI LEBARAN 👍👍selamat hari raya maaf zahir dan batin dari keluarga kecil kami ..#RaikanSyawalBersamaTap #DYSONxTAP

DONE ❤️ Semoga ada rezeki buat saya and my boo 😘 anak sy berumur 7bulan bru shaja discharge dri wad kerana mngalami lelah akibat habukk dirumahhh . Harap adala rezeki utk menangg 🥰 #RaikanSyawalbersamaTAP #DYSONXTAP

Done Alhamdulillah Salam syawal dari negeri dibawah bayu Semoga rezeki menang DYSON idaman kalbu TAP, pilih saya taw jadi pemenang🤩😍 #RaikanSyawalBersamaTAP #DYSONXTAP

Done!! Semoga mommy dapat menang hadiah ni 🥰 Senang mommy nak kemas rumah selalu sebab baby dah nak start merangkak 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ #RaikanSyawalBersamaTAP

Done. Semoga ada rezeki saya untuk memenangi hadiah yg lama diidamkan. Terima kasih TAP kerana hadiah yg super awesome ini. 🤲🤲😘 #RaikanSyawalBersamaTAP

Done. Semoga ada rezeki buat saya dan suami. Harap hadiah ni dpt menjimatkan masa dan mengurangkan sakit buat kerja rumah hee☺️☺️