📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!

🙋🏻‍♀️ Siapa nak menang Designer Diaper dari Applecrumby? Haa, jangan lepaskan peluang anda! Nak menang senang je, klik di sini dan ikut sahaja langkah-langkah yang telah ditetapkan: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-designer-diaper-dari-applecrumby/1688?lng=en

📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!
109 Balas

saya nak menang diaper dari applecrumby ia amat berkualiti, selamat dan selesa untuk anak kecil (newborn) dan saya juga percaya jenama ini merupakan salah satu jenama yang bagus untuk mommies di luar sana ini kerana Applecrumby sangat menitikberatkan isu keselamatan pengguna bayi.. itu la sebab saya nak menang ❤️