Berat naik banyak .

Siapa kat sini senasib macam saya , masa awal buka buku pink berat 44.5kg( underweight ) , sekrarang 31w dah 55kg . Dah kena minum air gula 3 kali dah tapi result still ok . Pastu saya rasa stress sangat sekarang sebab nurse bising bising pastu suruh datang kk check tekanan darah setiap selang 2 hari . Padahal saya rasa , saya selera makan membuak ja . Tak normal ke waktu pregnant ni berat naik ? Ke sebab saya ada pcos ?? Ada kena mengena ke?

11 Balas

Berat saya masa buka buku 57kg. Sekrg dah 33week berat 67.85kg.