Checkup

2 hari lepas p checkup mcm biasa sekali masa timbang berat 72.4kg sebelum no 70.0kg nurse tu kata berat naik banyk sgt ni. Padahal bulan sebelum tu berat x cukup ? itu dah satu hal sekarang ni 1 minggu 2 kali kena p check tekanan darah kt kk ? jenuh berulang. Ok itu 1 yg no. 2 plk dah nk kena rujuk dr tetiba nurse tany result minum air gula dh dpt ke blm sekali nurse p check haa.... gula 8.04 ? dah kena kencing manis plk ... adoiii nk hujung2 mengandung plk dia sangkut. Ada tak mommy2 yg mcm saya hujung2 mengandung mcm2 sangkut ?

1 Balas

Risau pulak saya , baru 4 hari lepas saya minum air gula 😂 . Semoga yang baik baik utk awak yee .