Bersalin Induce

Siapa kat sini ada pengalaman bersalin induce? Bole share tak? Saya tadi gi klinik macam biasa checkup scan semuaa. Lepas tu doktor suruh gi hosp scan, and terus admit ward. Disuruh bersalin paksa esok sebab baby kecik. Sekarang saya 37week 5days , takut jugak .hmmmm

11 Balas

Dipaksa bersalin sbb baby kecik ke? Brpa brt bBy

5y ago

Sebab berat dekat scan tu cumaa estimated je. Anggaran sahaja. Bukan berat yang betul. kena paksa bersalin sebab scan perut baby tu mengecik , takut takmembesar . Bersalin laa 37weeks 4 day