overdue

Ada saper2 tau ,kalau kuar lendir campur darah tu tanda nk bersalin ke ya.. Atau biasa je tanda tu.. Perlu ke gi hospital.. Sbb ingt esok je nk gi hsptl sbb mmg kna induce esok..

8 Balas

Tu dah turun tanda dah tu,better p hospital,pengalaman anak pertama saya turuncm tu la tp mmg lambat nak bersalin,dlm 2 hari mcm tu baru boleh bersalin...tu pun last2 emergency czer sebab fetal distress

5y ago

Induce sakit brsalin dia sakit yg amat weii.. Syukur awk dpt elak dr induce tu..

Tanda tu sis.. sy dlu wktu anak 1st turun tanda tgh malam, leaking ketuban dan ada lendir2 sikit.. tgh mlm tu juga angkat beg ke hsptal.

tanda lendir + darah mmg tanda nk bersalin..sy 2 hari baru brsalin lpas kuar tanda..ni yg kedua overdue jugak 40w5d huhu

5y ago

memula skit dulu dah sakit dia jd byk

Sy dua2 ank turun tanda tu.. Tanda nk bersalin da tu.. Lg 2 hari ke camtu brsalin la.. Smoga dipermudahkan

5y ago

Tq sgt2 awak bgi info dan semangat kat saya.. Insha Allah.. Aamiin

anak saya first kuar lendir + darah, tiga jam lepas tu selamat melahirkan baby boy. hehehe

Tnda dh tu. Tpi sy x De tnda tu. Dyeorg pi seluk tdi smpai kuar drh. Hahha

5y ago

Dia nk tgok bukaan dgn air ktubn sy.. Pstu ambik sample kpthn sy.. Sbb kpthn sy ade wane cm hjau sjiy

Tanda. Rujuk buku check up. Itu mmg tanda bersalin

5y ago

Tq info awak 😊

Itu tanda2 nk besalinkn 🤔

5y ago

klo induce mmg kluar lendir n darah tu....sy dlu anak 1st pn kne induce masuk ubt kluar lendir ngan darah