Demam masa pregnant

Siapa ibu2 sini yg pernah demam masa pregnant? Ibu2 buat apa je ya? Biar je lama2 dia sembuh ke atau g klinik?

26 Balas

kalau demam tggi sngat2 pergi hosp takut ada apa2 jadi kat bby ..kalau demam biasa2 je tak tlmpau tggi rehatkan diri letak kain sejok kat dahi kat celah ketiak ..sbb demam msa pregnant ni susah nak cri ubat ..sy demam amik ubat juga sma tp boleh je mkn panadol utk kluarkan peluh bdan ..kdg susah nak tdur mlm sbb hidung brhingus tmbah sumbat..badan pulak lemah dan panas ..baik takyah pakai kipas ataupun aircond biar peluh kluar ..