Demam semasa pregnant

Ada tak mommies yg pernah demam time pregnant. Saya 22weeks demam tak pergi klinik. Saya risau dekat kandungan

3 Balas

Sy jmpa doktor pakar kpj.. Dia ad pesan jga dari demam.. Sbb bile kite dmam baby pun mcm akan demam.. So better gi klinik. Doktor akan bg ubat yg sesuai dgn kite..

3mo ago

Betul kena jaga diri dari demam saya pun dah pergi klinik alhamdulillah semua okay cuma harap saya tak demam lagi. Risau sgt baby kena apa apa

rehat dulu dekat rumah. kalau rasa kurang aktif baby, baru pergi. banyakkan berehat je awak utk sehari dua dulu

3mo ago

Je

Kalau risau pergi klinik terus ye