demam

Ada tak ibu2 pregnant 6 minggu yg demam dan selesema?

14 Balas

Saya.. tapi kalau demam melebihi 3 hari dinasihatkan berjumpa doktor.. mcm saya demam 5 hri bru jumpa doktor habis kne marah terus kne warded sbb demam panas dan doktor takut effect baby..😅

Sy masa awal2 pregnant demam selsema.. Dr bagi juga ubat.. Tp makan sekali je ubatnya sbb takut2 juga padahal dr ckp ok je klu makan.. Bnyk mnum air oren suam.. Atau lemon suam...

Saya..kalau demam guna koolfever n kalo selsema mkn buah oren..pernah jumpa Dr n Dr bagi ubat .tapi x mkn sbb risau.alhamdullilah x lama demam n selsema tu ..

Masa sy 6 week demam selsema batuk complete sbb penat balik dari bercuti. Jumpa doc sebaiknya sbb doc bg ubat yg sesuai utk ibu mengandung.

kene g klinik, jgn mkn panadol kedai atau farmasi.. mkn pandol klinik atau hosp bgi utk pregy women

mkn buah kiwi bgus utk ibu mengndung elakkan dr selsema dan demam semasa hamil.

saya baru kuar wad sb demam,batuk n selsema.air kncing ktor..skrg dh ok skit

saya pon kerap demam bila malam..bila waktu siang oke xde mslh

Sy xde demam selesema pom cuma alahan lagi time tu

saya pon kerap demam bila malam..bila waktu siang oke xde mslh..

4y ago

to la kdang2 sampai nangis sendiri..sebab tak pernah sampai tahap ni...