Demam campak

Nk tanya Sy pregnant .dan Sy demam campak. Ibu2 ada ke yg pernah Kene mc sy. Dan mc mane cara nk cepat sembuh kn die ye. Sy rasa letih sangat badan.

2 Balas

Sy pernah kena tahun lps.. Cuma time tu xde rezeki lama sbb badan terlalu panas, then naik campak tu kat badan 😭, sy minum air kelapa + lemon, mmg kluar habis semua

1y ago

yeke... tapi sekarang alhamdulillah sy dah nk sembuh . sy dah tanya org2 yg pernah Kene.. Alhamdulilah die bagi tau ubat cepat hilang. daun semambu. Alhamdulillah. dah baik sikit2. esok lusa insyaallah sembuh amin3..

Tiada pengalaman. Mudahan cepat sembuh tanpa mudarat

1y ago

amin2. tq ye ibu Nuur . Alhamdulillah sy dah makin sembuh2..🥹