Due bulan 10

Siapa dekat sini ada yang due mereka bulan 10 awal bulan tujuh ke macam saya 6/10 hehehehe 👻

94 Balas

hi geng buln 10. sye due dte 2/10. skng sush nak tdo mlm. bby aktf sgt. pusing kanan kiri pon belm tntu blh selse tdo😩

Saya inshaAllah 3/10. Doakan saya semuanya dipermudahkan. Saya pun mendoakan mummy2 semua dipermudahkan segala urusan

saya 24/10 Insyaallah doakan semoga dipermudahkan hingga ke akhirnya skrg nih HB semakin low xtahu x nk buat apa😔

Hehe kalau ada rezeki In shaaAllah bby sy on 23/10 nanti sis .. Semoga dipermudahkan segala urusan ya 💐🤲🏼

sy 10/10 . semoga baik² saja utk kita semua ibu² .😘

2y ago

sama due 10/10..hihi..tp rsa mcm.awal je..sbb 2ank sblm.ni awal 2minggu..pepon smg kita semua dipermudahkn

asal saya dh 11minggu 4hari tp tuhari scan tarik dye 07/11 , sebetulnya tarikh dalam scan tu betul ke

insyaallah klau ad rezeki sy 7/10 ❤️ smoga dipermudahkn segala urusan ibu2 semua 😍

2y ago

Sy pn 7/10,semoga Kita semua dpermudahkan segala urusan ya ibu2🥰🥰

sy 2/10 tp xde rezeki dah gugur , masih ttc lagi.. doakan sy ada rezski dibulan yg mulia ni 🥰

saya 20/10... InsyaAllah 🤗 due date sama bln dgn birthday mama dia...blh la sambut sekali😄

3y ago

tq sis 🤗

saya 1/10/2022..semoga dipermudahkan insyaallah...seriau sbb dah 14 tahun jaraknya..