Due bulan 10

Siapa dekat sini ada yang due mereka bulan 10 awal bulan tujuh ke macam saya 6/10 hehehehe 👻

94 Balas

saya sptutnya 23/10 tpi dr tk bgi ikut tarikh tu sbb sya ada mslh kesihatn dn kemungkinan kena 2 minggu awal mknnya 9/10 kena bersalin.. hrp2 allah permudhkn urusan sya kedepannya aminn dn urusan ibu² hamil yg lain aminn

Saya insyallah tiada halangan 4/10 🤭😂.. Doakan saya Dan baby selamat hingga bersalin.. Sbb skrng tengah dalam threatened miscarriage.. 🥲

2y ago

sama lha kita sama juga harap harap kandungan sehat selalu amin 😍🤲

saya Nilai, jauh la Kita. Allahu Twin.. seronoknya 🥰. apapun Semoga sentiasa dipermudahkan ya, dikurniakan kesihatan yg baik Dan dipelihari kandungan puan hingga Melahirkan.

Hye .. klu ikot last period mmg 6/10 .. tp bile ikot size maybe 16/10 .. but still dlm bulan 10 .. Sama date kelahiran sy .. excited rasa sm bulan ..

2y ago

sama dgn sy 16/10

Saya pon same.. Ikut kiraan last period patutnye 6/10..tp dokter kata 20/10..semoga allah sentiasa kurniakan kesihatan yang baik untuk kita semua aaminnn

sama sis Sya due bln 10 jgk.. 11.10 tpi kna stmbay awal sbb gdm. Dr ckp 35@36w da kna serah diri.. doa kan Sya ye smoga dipermudah segala urusan..

Saya berangan nak baby due bulan 10. Biar sama bulan birthday ngan uminya. Konon boleh celebrate sama². Tapi plan lari. Baby due bulan 9 la pulak 😅

2y ago

Aamiin

2/10..tpi sngkot gdm..on dyet je xmkn ubt..doktr ckp blh brsln norml😁..fuhh selmt ..sye doakan awak2 smue diprmudhkan ursn brsln nnti😊

sy 16/10..... mommies² semua bersalin hospital mana. Ada suggestion tak hospital mana service ok sy tak thu nk pilih yg mana lg ni

saya 7/10/22.. kena check in 2 mnggu awai.. gdm on ubat.. doakan utk kita semua semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤗🤗🤗