Due bulan 10

Siapa dekat sini ada yang due mereka bulan 10 awal bulan tujuh ke macam saya 6/10 hehehehe 👻

94 Balas

Saya due 9/10 and birthday sye pulak 12/10 harap nye dpt bersalin 12/10 jugk la🤭

sy 13/10 due.. tp disbkn kencing manis myb kene serah diri awl 2 mggu rasenye huhu

Saya InsyaAllah 3/10/2022. Doakan saya dan baby dipermudahkan semuanya. Aminn..

2/10 semoga kite selamat sampai melahirkan. tapi skng sngkot kencing manis🥺

in shaa Allah 19/10 ❤️ semoga dipermudahkan segala urusan kita semua 🥰

sy 4/10...semoga kita semua ibu hamil di permudahkan segala urusan amin2...

2/10.smoga baik2 utk kita smua. ank pertama. tkut dgn excited perasan nie.

saya due 30/10. bolehla tu dik. tidur dulu, lama lagi nak keluar hihi

18/10.. xsabar nk timang anak kedua plak..excited ttap sama mcm no 1

Sy bulan 10 jgk tpi tak thu die kluar awal ke atau tak sbb sy baby twins

3y ago

Ye mmg kne bertabah la pregnant baby twins sbb alahan 2 kli ganda kadang sampai nangis la tpi kne tahan n sabar harap reda la alahan nie nnt aminn