Due Bulan 10

Assalamualaikum mommys semua. Siapa due 10/10? Ada yang belum atau dah bersalin ke? Meh kongsi pengalaman sakit ke Hospital? TQ ?

38 Balas

Due 1/10 tapi belum ada tanda2 lg 😅. Baru 37w5d.. kalau x bersalin juga kena serah diri sehari sblm due sbb Gdm Dc. Harap2 awal la bersalin kali ni sama mcm bersalin anak sulung dulu 😊

Waalaikummusalam.. Saya due 19.10. Tapi mcm menarik je 10.10 tu hehehe. Setakat ni tak da apa2 tanda lagi. Sakit mengeras sikit2 je. Semoga urusan kita dipermudahkan Allah S.W.T.

saya due 18/10, doc bgtau nak cuba normal 39w(11/10) tapi smlm checkup doc ckp baby kurang berat, klu next week x naik jugak berat baby kena operate 37w terus jd 27/9

saya due 17/10/2020 belum ada tanda2 lg.. 3anak sebelum ni lahir masa 38w.. hrp2 kali ni sama juga awal.. semoga urusan kita semua dipermudahkan.. aamiin

Sy 18/10.. masih belum ada tanda lagi nak bersalin..semoga urusan bersalin kita nanti dipermudahkan Allas swt. Aamiin 🥰

Sy 4/10. Kepala baby dah masuk kat ruang tu dah. Dah start sakit sakit jugak ni. Nurse kata tunggu masa ja ni.

Menarik lgi lau berank 29/10 hari keputeraan Nabi kita Nabi Muhammad S.A.W 12 Rabiulawal.. ☺️

saya due 8/10 tapi baby still songsang esok 17/09/2020 nak pergi pusing baby . Ada tak yang sama mcm saya ??

4y ago

sama mcm saya.. scan masa Check up 32w haritu kepala baby kt tepi bhgian peha.. sy dah pegi jumpa bidan betulkn kedudukan baby.. harap2 last scan 36w nanti semuanya baik2 saja.

sy 16/10...hehehe..sama2 kita doakan semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin..saya belum bersalin lagi

4y ago

awak bersalin dulu baru sya hihi

Sy due 7/10.. takda tanda lg tp doc kata kemungkinan kena bersalin minggu dpn sbb air ketuban kurang