pregnnt atau tak

Siapa boleh share mcm mna cara nak cek kehamilan selain cek guna upt atau ke kkia? Sbb skrg pkp kan kena ptuh, nak kluar stkat cek hamil or not saja rasa x berani nak kluar. Pastu oekan sini mcm pekan cowboy, 1kedai pun xde jual prgnent c test. Baby kdua sy baru 5bulan. Dan sy masih makan noriday. Bbrapa hri llu kputihan sy brcmpur darah. Tp sikit sgt. Nmpk merah nya je. Dn skrg rasa x sedap badan. Bngun pagi mcm mrning sickness. Pstu rasa pedih kat bawah perut. Kiranya lah prgnnt kan, tp sy still makan pil noriday tu, kndungn ada masalah x?

1 Balas

G klinik swasta je sis.. xde cara lain selain upt, scan & test darah..