Makan pil noriday asyik period

Sy mkn pil noriday sebulan ada dlm 3 kali period. Baru mandi wajib. Dua tiga hari solat eh esok keluar lg darah. Rasa mcm dah lama x solat. Please anyone share siapa pernah mcm ni. Atau x sesuai dgn sy. Nak tukar tak thu nk tukar apa sy nk bg anak sy susu, x nak kurangkan susu 😅

1 Balas

amek depo je. depo x kcau susu. btw, kalau dh keluar darah lebih 14hari, wajib solat mcm biasa. tu x kira period dh. kira as istihadah. jgn amek ringan bab darah nii.