perut rasa kembung mcm masuk angin lepas perioud 3 hari

Hai momy2 ,,pernah x momy2 mengalami every month perioud 5 hari and darah normal bnyk,,tiba2 bulan ni perioud 3 hari je darah x bnyk,,and lepas perioud 3 hari tu perut rasa kembung mcm masuk angin, rasa x selesa sngt,,badan letih sngt,pening2 rasa loya,x selera makan,,saya ade jgk test upt lepas perioud 3 hari tu selang 5 hari sy cek upt negatif , perlu ke sy ke hospital untuk cek knp perut rasa x kembung je x selesa,,??? Helpppp nak minta pendapat kot2 ade yg sama mcm sy ?

1 Balas

Tunggu lama sikit baru cek..sebab baru2 lagi mmg xnampak kalau bebtul pregnant. Tapi saya sebelum ni mmg selalu perut kembung kalau period. Kurangkan makan makanan berangin

5y ago

Ok sis tq,, sy biasa perioud x mcm ni. Cuma tu la pelik bulan ni perioud 3 hari je lepas tu darah xbnyk,,lepas perioud tu yg perut x selesa kembung je rasa nak kentut je tp kentut mcm tersekat, kalau dpt kentut rasa lega plk sikit 😂😂😂