🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
113 Balas

DONE❤️ Semoga ada rezeki untuk saya hadiahkan pada suami bagi membalas segala tanggungjawab yang dia dah jalankan sebagai seorang suami yang baik walaupun kadang2 lidahkan tergigit inikan pula suami isteri tapi dia tetap lakukan segala rutin yang setiap suami perlu buat. Dari kemas rumah,basuh baju,lipat baju sampai bab jaga anak. Tugas sy cuma masak & susukan anak je. 4tahun kahwin..anak dah dua..pantang pun berdua..jadi saya rasa inilah masanya untuk saya hadiahkan Dyson Omni-Glide buat suami agar dia terus rajin tolong saya kemas rumah 🥰🥰🥰 semoga impian saya menjadi kenyataan dan doa saya dimakbulkan. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 #TAPxDYSON