Jom Menang baucer untuk buka puasa bersama-sama!

Siapa nak menang baucer buka puasa bersama-sama dan produk dari Herlia? Kami nak cari 5 orang pemenang bertuah dan anda mungkin salah seorang daripadanya! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-baucer-untuk-buka-puasa-bersama-sama/1851?lng=my

92 Balas

Perbezaan Gambar pertama dan gambar kedua ialah.... Gambar pertama -Ada Bulan Sabit di langit -Ada 1 Lampu gantung -Ada 4 Botol Herlia Naturals Ginger Vita -Baju lelaki kedua dari kanan berwarna Jingga -lelaki berbaju biru sedang memegang piring berisi coklat Perbezaan Gambar kedua -Tak ada Bulan Sabit di langit - Ada 2 lampu gantung -Ada 3 Botol Herlia Naturals Ginger Vita -Lelaki kedua dari kanan Berbaju Light Olive green - lelaki berbaju biru memegang piring bukan berisi coklat

1. bulan sabit 2. Ginger Vita by @herlia_naturals 3. Makanan dalam pinggan 4. Lampu @herlia_naturals produk yang berasaskan bentong halia ekstrak. Sejenis supplement yang boleh cosume ketika period atau pun tidak. Bagus untuk period pain , usus , boost immunity badan & bagus jugak untuk turun kan berat badan. Banyak kebaikkan yang ada. Lelaki & perempuan boleh consume. Also pregnant lady .. 😘

perbezaan gambar 1)Bulan sabit gambar sebelah kanan ada, sebelah kiri tiada 2)Jumlah botol herlia gambar sebelah kanan ada 4 botol, sebelah kiri 3 botol 3)Gambar sebelah kanan Baju lelaki oren, sebelah kiri hijau 4)Juadah makanan lelaki berseluar oren untuk gambar sebelah kanan ada, sebelah kiri sudah habis 5)Lampu gambar sebelah kanan ada satu, sebelah kiri ada dua

JAWAPAN PERBEZAAN : 5 1. Lampu sebelah kiri pintu tiada 2.Bulan sebelah kanan tiada 3.Jumlah botol kiri 4 manakala kanan 3 4.Makanan dalam pinggan lelaki berbaju biru kiri ada makanan manakala kanan tiada makanan 5.Warna baju lelaki kiri oren manakala kanan berwarna hijau kekuningan

Perbezaan antara gambar kanan dan kiri ialah : 1. Satu lampu pelita tiada 2. Tiada bulan sabit 3. Baju berubah warna 4. Jumlah botol produk HERLIA NATURAL 5. Makanan tiada dalam pinggan Semoga ade rezeki untuk anak ke-3 saya yang bakal dilahirkan pada bulan Ogos ini .. amiinnn🤲🏻

PERBEZAAN ANTARA DUA GAMBAR (5 PERBEZAAN) 1. Bulan sabit 2.Hilang satu lampu pelita 3. Warna baju lelaki (bersebelahan pintu) 4. Kuantiti botol herlia 5. Jenis makanan di atas pinggan berbeza (lelaki yang memengang makanan) ✅ done 👍🏻 semoga ada rezeki

Perbezaan 1. bulan sabit (kiri ade, kanan tiada) 2. lampu gantung (kiri satu, kanan dua) 3. botol hernia (kiri empat, kanan tiga) 4. warna baju ( kiri merah, kanan hijau kekuningan) 5. makanan pada pinggan (kiri pinggan berisi, kanan pinggan makanan habis)

Perbezaan antara hambar kanan dan kiri ialah, gambar di bahagian kanan: 1) Hilang satu lampu pelita 2)Hilang bulan sabit 3)Baju berubah warna ke hijau 4)Kuantiti botol Herlia Natural lebih sedikit 5)Isi pinggan yang dipegang lelaki berbaju merah tiada/habis

Perbezaan antara gambar : 1. Lampu di kiri pintu 2. Warna baju lelaki orang bertukar hijau 3. Bulan sabit 4. Kuantiti botol herlia natural 4 biji botol menjadi 3 biji botol 5. Jenis makanan di pinggan lelaki biru. SEMOGA ADA REZEKI SAYA, AMIN ❤️