Hamil.. telah lengkap 2 dose vaksin dan positive c19... siapa ada pengalaman

Siapa ada pengalaman..perlu warded ke?

2 Balas

Sy vaksin sempat 1 dos kemudiannya positif, cuma ke MAEPS utk monitor keadaan sbb simptom sy tk teruk. Sekejap je dh discharge dr MAEPS. Selalunya yg kena ke hospital kalau oksigen makin menurun, radang dari paru-paru merebak ke tempat lain. Sy baru keluar dr MAEPS 5 hari yg lepas 😁

Allah.. semoga kuat ye sis, klu xde gejala biasa depa suh kuarantin rumah jek, tpi klu sis hamil dgn risiko kesihatan, rasanya depa akan suh si ke spital.. boleh kol dlu kk atau spital uh brdekatan utk tanya..