Vaksin c19

Ada tak ibu2 mengandung disini yg mengambil vaksin c19?cuba cerita pengalaman anda...doktor menawarkan vaksin sebab high risk patient....so nak grab peluang ni...kalau tunggu giliran my sejahtera kemungkinan lama lg....#ingintahu

1 Balas

Saya dah ambil vaksin, dapat Sinovac. Ni pun ambil peluang ditawarkan sbb tggu mysejahtera tu sampai berkulat baru dpt kot. Alhamdulillah cuma rasa lenguh tgn lepas suntik, tak ada side effect apa apa dah lepas tu 😊