7 week 5 day

Siapa Ada pengalaman pregnant 7 week ke atas tapi Ada kantong sahaja.... Baby xada... Tapi mual2 ... please share pengalaman

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kenangan 2014.sy scan 8 weeks nmpk kantung baby saje.9 weeks sy turun darah sb plasenta previa spjg mengandung.doktor inject and bg ubat untuk kuatkan rahim.sblum doktor inject,scan dulu 9 weeks,rahim kosong pula.so doktor tukar cara scan ikut private vegina sb lebih clear.bila scan ikut vegina,nmpk semua jantung pun nmpk.so after makesure baby masih ada,baru doktor inject tuk kuat kn rahim. Kdg byk faktor nape xnmpk.perkembangan baby itu sendiri dan teknologi alat ultrasound. Tp kita ambil purata,7 weeks ada kantung saje its normal

Baca lagi

sy 7wek 1day..hari ni scan..mula2 xnmpk.nmpk kosong je..2* scan 2 org doc scan..skli dia suh g kncg plak..scan skli lagi..pastu br ler nmpk my little fightr.. Dia main nyorok2..sis sbr ye.kdg2 mngkn bby nyorok then equipment nye xbgtu cnggh..lau nk lbh tepat sis blh g buat TVs..sbb sy buat TVs diswsta dlu then doc tgk result bby ada..bl dia scan pelik xde..dia cr smpi jmpe..sis pstve nnnti repeat scan smla..

Baca lagi

Sy 7 weeks tak nampak apa². Kantung pun tak nampak. Bila dah 10 weeks lebih. Baru nampak semua,baby pun jelas nampak. Jangan risau sis. Baru lagi mmg biasa kurang nampak :)

Sy 6 week scan kat KK xnampak...tapi Dr ckp dah nampak rahim menebal. 7 week excited sgt scan dekat private dah nampak kantung. Hehehe...

sama la dgn sy.... 8 weeks... doc scan ckp xnmpk heart bit... nmpk kntung je... tp sy punya alahan itu ini xleh nk mkn... pelik

Saya minggu 6 dr scan nmpk kantung jak... Minggu 8 saya scan balik d klinik swasta syukur ada nmpk janin n degupan jantung...

Sye hri tu scan 5w dh nmok kantong.. Skrg dh 7w gak.. Tp nanti 8w ingt nk scan.. Kmbar sye 8w dh nmpk baby

Bru lgi kot. Sbb sy pn mcm tu. 6 week scan doc ckp ad rumah je, penghuniny belum nmpk lgi. 😄

Alhamdulillah.. sy 7 weeks 1day scan nmpak kntung n ade kelip².. doc ckp kelip² tu jantung bby...

4y ago

tpi pki KK nye scan xclear sgt.smpi suspen xjmpe...huhuhu..ms scan kt swsta nmpk bdenyut2 jntung tu.clear..bak kata doc td..almklm ler KK nye x 600ribu mesinnye..swsta 1juta.huhuhu..

masih awal, saya dulu 12w nampak kantong je. now dah 37w, masa scan doc ckp baby kecil