7 week 5 day

Siapa Ada pengalaman pregnant 7 week ke atas tapi Ada kantong sahaja.... Baby xada... Tapi mual2 ... please share pengalaman

18 Balas

Alhamdulillah.. sy 7 weeks 1day scan nmpak kntung n ade kelip².. doc ckp kelip² tu jantung bby...

5y ago

tpi pki KK nye scan xclear sgt.smpi suspen xjmpe...huhuhu..ms scan kt swsta nmpk bdenyut2 jntung tu.clear..bak kata doc td..almklm ler KK nye x 600ribu mesinnye..swsta 1juta.huhuhu..