Pregnant 7 week tak nampak kantong

Saya pregnant 7 week . semalam scan doktor kata tak nampak kantong . saya risau laa . dah lama sangat tunggu mengandung . n bila doktor kata macam tu rasa down sgt . 5/1 niy baru repeat scan doakan saya ye . kali niy nampak kantong dan baby . Ada tak yang senasib dengan saya ?#bantusharing #mommybuntu

3 Balas

jgn stress2 ye sis..awal lg tu..mungkin psenyawaan lambat blaku..period sis teratur x?..pikir yg positif je ye..insyaAllah,xde bleeding or sakit yg teruk ke apa..semua selamat..

2y ago

mcm mna sis brapa weeks nmpk kantong ?

same..sy pon 7 week..tp masih xnmpk kantung n janin😭tp usg da cecah2100

sis da pegi scan ke...doc ckp apa yea..sbb sy dulu pn cmtu