7 week 5 day

Siapa Ada pengalaman pregnant 7 week ke atas tapi Ada kantong sahaja.... Baby xada... Tapi mual2 ... please share pengalaman

18 Balas

Kenangan 2014.sy scan 8 weeks nmpk kantung baby saje.9 weeks sy turun darah sb plasenta previa spjg mengandung.doktor inject and bg ubat untuk kuatkan rahim.sblum doktor inject,scan dulu 9 weeks,rahim kosong pula.so doktor tukar cara scan ikut private vegina sb lebih clear.bila scan ikut vegina,nmpk semua jantung pun nmpk.so after makesure baby masih ada,baru doktor inject tuk kuat kn rahim. Kdg byk faktor nape xnmpk.perkembangan baby itu sendiri dan teknologi alat ultrasound. Tp kita ambil purata,7 weeks ada kantung saje its normal