7 week 5 day

Siapa Ada pengalaman pregnant 7 week ke atas tapi Ada kantong sahaja.... Baby xada... Tapi mual2 ... please share pengalaman

18 Balas

sy 7wek 1day..hari ni scan..mula2 xnmpk.nmpk kosong je..2* scan 2 org doc scan..skli dia suh g kncg plak..scan skli lagi..pastu br ler nmpk my little fightr.. Dia main nyorok2..sis sbr ye.kdg2 mngkn bby nyorok then equipment nye xbgtu cnggh..lau nk lbh tepat sis blh g buat TVs..sbb sy buat TVs diswsta dlu then doc tgk result bby ada..bl dia scan pelik xde..dia cr smpi jmpe..sis pstve nnnti repeat scan smla..