7 Week 3 Day

Salam,,, normal ke bila usia kandungan 7 week 3 day tp takde muntah hanya rasa mual2 je,,

39 Balas

normal je sis....jgn la mintak nk ade alahan...x best kot..hehe...sy Alhamdulillah dari awal smpai skrg xde alahan teruk2, yg x teruk pun xde, mual muntah sume xde, kdg2 je sakit kepala...tapi alah dgn bantal tu ade,pantang jumpa confirm terlelap.😅

2y ago

🤣

Normal je..saya cuma mual² je..xde apa alahan..sbb tu dah 16week bru tau prgnant... Xperasan..skrang dah 33week..still xde alahan dan ngidam nk mkan mcam2..biase2 je..😊

Saya 6w4d...Sama juga xde mual dan muntah cuma pening² kepala je. Risau sebab 3 anak sebelum ni sickness teruk. Scan 6w aritu pun x nampak ape² lagi.😔

Sy pun dr tahu awal preg smpai skrg 12w xde muntah cuma mual dgn loya je. Nak muntah ada, tp tak kluar apa apa. So more kpada mual 😂

Terimakasih,, rasa takut pulak😊sebab sebelum nie pernah pregnant takde muntah tp gugur😔😔😔 harap sekarang nie boleh lekat🙏🙏

syukur takde alahan macam kite ni nk pandang nasi pun taknak , asyik muntah je. selera pun hilang

Syukurlah alahan tak teruk. Orang lain pregnant tak ada rasa mabuk langsung , pun ada jugak..

Normal.. sy mual2 kosong je.. mcm perut masuk angin.. skrg xleh pisah dgn myk angin

2y ago

sama la. rasa nak termuntah tapi tak nak keluar.

normal bh tuu sis...tp kalau tlmpau sakit suda pigi jumpa dr la..mnta nasihat dripda dr..

Saya dari awal pregy smp dh 27 weeks ni tak de muntah atau ape2 .. alhamdulillah