Jus pati delima gulsan

Siapa ada minum delima gulsan? Berkesan tak naikkan hb? And betul ke kalau minum gulsan tak boleh guna sudu besi?

4 Balas

minum jus mamariam pun agent tu kata pakai sudu plastik tak tau la napa petua kot 😉

🙋🏼‍♀️ ya sgt membantu utk tgkatkn HB. sy guna sudu plastik je

Berkesan... yg itu tktahuu. Sy minum pakai sudu hirup sup tuu n kadang2 teguk je

3y ago

beli dkt mana yaa

Dekat sy berkesan.. Wlpn 1 botol je sy minum.. Lps tu maintain dh drh dh ok..

3y ago

thankyou sis☺️