Pati delima

pati delima gulsan boleh minum tak? hamil 20w.

5 Balas

Assalammualaikum..ibu2 yg bminat boleh terus pm sy untk info lanjut..InshaaAllah Nufiya OMB membantu ibu2 untk naikkn hb, tambah tenaga, tambah dan pekat kn susu. Sy pon amalkan air rebusan ni. (READYSTOCK) 🚗 COD area Ipoh, Klebang, Tambun, Meru, Chemor dan Sungai Siput setiap hari Sabtu dan Ahad 📦 POS setiap hari kecuali Sabtu & Ahad - Seluruh Malaysia 🎁 FREEGIFT menarik Fast Respond :- wasap.my/60137951913/OMB

Better u makan buah delima daripada u beli pati. Semestinya u will get all the benefits from the fruit itself.

boleh sis,sangat bagus 👍🏻

Boleh..sy pw minum..😊

blh