Assalamualaikum. Tadi sy prgi klinik check baby 6week4d da nmpk jantung berdegup,sronok sgt..

Setelah 2 kali gugur sblm ini.

8 Balas

best nya sis ..sy pun 6 week4d .. sy pnh jgak kgugurn.,rsa tkut nk scan . ingt nk scan jgak minggu dpn ni..hrap bby sihat2 je..

Alhamdulillah congratulations sis. sis doakan sya dan kandungan sya sihat & rahim sya kuat ya. sya bru 6weeks .

Awak gugur sebab apa? Sy pun gugur 2 kali, 1st june 2021 second gugur march 2022, dan skrg sy pregnant balik 🤭

2y ago

Awak preggy berapa week tu? Aah awak rest jela, ambil cuti & harap baby awak sihat 🤲🏻

baru nampak jantung..xlama lagi ,,lagi seronok sebab nampak semua..hihi.. semoga ibu dan baby dlm kandungan sihat..

Alhamdulillah .moga dipermudahkan segala urusan awak nnti🤲🏻 dan dilindungi selalu

alhamdullillah 🤲 tahniah

tahniah sis.. jaga kndungan leklok

Syukur.. 🤲🥰🌻